۱۳۹۱ شهریور ۲, پنجشنبه

خداحافظی اجباری از ویندوز XP


شرکت مایکروسافت امروز و به صورت رسمی در وب سایت خود تاریخ ۸ اوریل سال ۲۰۱۴ را به عنوان موعد قطع پشتیبانی از ویندوز XP SP3 و همچنین آفیس ۲۰۰۳ اعلام نمود و در مطلبی به ضرورت این کار نیز پرداخت که در ادامه خلاصه ای از این مطلب را برای استحضار شما منتشر میکنیم:
در سال ۲۰۰۲ میلادی بود که مایکروسافت یک چرخه برای حمایت از سیاست‌های مشتری مداری برای شفافیت بیشتر و قابل پیش بینی برای حمایت از محصولات خود ایجاد کرد و همانطور که مبرهن است در این سیاست محصولات این شرکت از جمله ویندوز و محصولات اداری قرار گرفتند و هر کدام دارای حداقل ۱۰ سال پشتیبانی (۵ سال پشتیبانی اصلی و ۵ سال پشتیبانی گسترده) به همراه عرضه سرویس پک‌ها منظور شده بود.
مایکروسافت پشتیبانی از ویندوز ایکس پی ۳ و آفیس ۲۰۰۳ را در تاریخ ۸ آوریل ۲۰۱۴ قطع می‌کند و اگر تاکنون سازمان شما مهاجرت به یک سیستم عامل مدرن را آغاز نکرده است کمی دیر شده است زیرا تحقیقات نشان می‌دهد که به طور متوسط ۱۸ تا ۲۳ ماه برای استقرار وضعیت جدید کسب و کار و اطمینان از داشتن نسخه‌های پشتیبان صرف این مهاجرت خواهد شد.
این بدان معنی است که پس از تاریخ ۸ اوریل ۲۰۱۴ هیچ گونه بروز رسانی امنیتی و غیر امنیتی برای برطرف سازی مشکلات وجود نخواهد داشت و دیگر حتی گزینه‌های پشتیبانی رایگان وجود نخواهد داشت و شما باید با پرداخت مبالغی به رفع مشکلات خود اقدام کنید.
شما در حقیقت با استفاده از این نرم افزار و سیستم عامل در معرض خطرات امنیتی فراوان و غیرقابل پیش بینی قرار می‌گیرید.
بر اساس تحقیقات گارتنر در سال ۲۰۱۲ بسیاری از تولید کنندگان سخت افزار رایانه پشتیبانی خود از ویندوز XP SP3 را متوقف خواهند نمود و در حال تنظیم جدول زمانی برای قطع کردن حمایت از ویندوز XP SP3 تا ژوئن ۲۰۱۲ هستند.
در حال حاضر با گسترش ویندوز ۷ و آفیس ۲۰۱۰ یک حرکت صعودی برای نگه داشتن یک پشتیبانی خوب برای شما است و در ضمن انعطاف پذیری شما را برای توانمند سازی کارکنان خود افزایش می‌دهد و این در حالی است که افزایش بهره وری عملیاتی با استفاده از بهبود امنیت کامپیوتر و مدیریت آن است و در ضمن سازمان شما را قادر می‌سازد تا به استفاده از آخرین روندهای تکنولوژی مانند مجازی سازی و ابرهای دیجیتال نیز بهره ببرید.
به هر حال مشخص است که مایکروسافت انتخاب را بر عهده شما گذاشته است انتخابی که به اجبار بیشتر شبیه است و البته شما بازهم مختارید که از چه سیستم عاملی بر روی رایانه خود بهره ببرید.


منبع: فارنت

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر